یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

پدر ایلان ماسک: پسرم در کاخ سفید گرفتار «پی‌تی‌اس‌دی» شد

پدر ایلان ماسک: پسرم در کاخ سفید گرفتار «پی‌تی‌اس‌دی» شد «ارول ماسک» پدر میلیاردر آمریکایی معروف، اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) را دلیل درگیری علنی پسرش با دونالد ترامپ می‌داند و معتقد است آنها «خسته و تحت فشار» هستند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۶ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 09
کد خبر: ۲۸۰۳۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی بروز اختلافاتی میان «دونالد ترامپ» و یار سابقش «ایلان ماسک»، «ارول ماسک» پدر این کارآفرین و میلیاردر آمریکایی می‌گوید که پسرش و رئیس‌جمهور آمریکا هر دو طی پنج ماه گذشته تحت فشار بوده‌اند و لایحه بودجه مورد نظر جمهوری‌خواهان نقطه انفجار و تشدید تنش‌ها بین آنها شده است.

ارول ماسک ادعا کرده که واکنش تند پسرش علیه رئیس‌جمهور آمریکا نتیجه «اختلال استرس پس از سانحه»‌ای بوده که در دوران حضورش در کاخ سفید به آن دچار شده و افزود که پسرش با روبه‌رو شدن با ترامپ «اشتباه» کرده، زیرا معتقد بوده ترامپ در نهایت در این دعوای جنجالی پیروز خواهد شد.

ماسک پدر این اظهارات را در مسکو بیان کرد، جایی که قرار است در یک مجمع به میزبانی نزدیک‌ترین مشاوران «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور آمریکا سخنرانی کند.

ایلان ماسک که مدیرعامل تسلاست و رهبر جمهوری‌خواهان پس از آنکه ایلان ماسک از «لایحه بزرگ و زیبای» دولت ترامپ انتقاد کرد، به‌شکل علنی و تند با یکدیگر دچار اختلاف شدند.

به گزارش نشریه مترو، ارول گفت: «پس آنها سر آن لایحه با هم بحث کردند و، چون هر دو طی ماه‌های اخیر از نوعی پی‌تی‌اس‌دی یا اختلال استرس پس از سانحه رنج می‌برند، شروع کردند به حمله به یکدیگر.»

او اضافه کرد: «اما متأسفانه پسرم متوجه نیست که ترامپ برای جلب رأی سنا و کنگره مجبور است چنین کاری انجام دهد.»

به گفته ماسک پدر، این دو چهره برجسته طی پنج ماه گذشته تحت فشار زیادی بوده‌اند و این لایحه نقطه عطفی شد که تنش‌ها را بالا برد.

ارول گفت: «تنها دو نفر در میدان باقی مانده‌اند؛ ترامپ و ایلان؛ و تمام چیزی که به آن عادت کرده‌اند، جنگ با مخالفان است. آنها پنج ماه تحت فشار شدید بوده‌اند. این دعوا برایشان فرصتی برای تخلیه بود. می‌دانی، آنها مجبور بودند مخالفان را کنار بزنند، کشور را به مسیر درست برگردانند و به کار‌های عادی بپردازند و غیره.»

دونالد ترامپ و ایلان ماسک که زمانی متحدان نزدیکی بودند، اکنون درگیر یک دشمنی علنی و رو به وخامت هستند. این درگیری زمانی آغاز شد که ماسک با شدت از لایحه مالیاتی و سیاست داخلی گسترده ترامپ انتقاد کرد و آن را «یک زشتی منزجرکننده» خواند.

آنچه در ابتدا اختلافی سیاسی بود، به‌سرعت جنبه شخصی گرفت و هر دو طرف شروع به توهین به یکدیگر در فضای مجازی و جلسات خصوصی کردند. ماسک حتی نقل‌قول‌های قدیمی ترامپ و رهبران جمهوری‌خواه درباره هزینه‌ها و کسری بودجه را منتشر کرد و آتش اختلاف‌ها را شعله‌ورتر ساخت.

در واکنش، ترامپ پیشنهاد قطع همکاری‌های فدرال با شرکت‌های ماسک را مطرح کرد. تنها چند هفته پیش، ماسک همچنان به‌عنوان مشاور مورد اعتماد دولت مورد احترام بود؛ اما اکنون به‌نظر می‌رسد رابطه بین آنها کاملاً فروپاشیده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار